HOME | PRAKTIJK | ENERGETISCHE REMEDIES | BEWUSTWORDINGSKAARTEN | GELEIDE MEDITATIES | TOPICS | SERENORA SCHRIJFT: | AGENDA | TARIEVEN | CURSUS | CONTACT |  


Meld je aan voor de gratis mail met artikelen van 'Serenora Schrijft':
voornaam
achternaam
Email
 

ONLINE BEHANDELINGEN *)

Thuis blijven en tóch behandeld worden.Door mijn jarenlange ervaring en groei heb ik als medium het stadium als zuiver kanaal bereikt en mag ik universele genezende energie doorgeven of helpen bij inwijdingen. Om informatie te verkrijgen maak ik gebruik van het lezen van de kaarten en ontvang daarbij heldere inzichten.

Wat kun je verwachten van mijn aanpak?

Je hoeft de deur niet uit, we pakken het online aan:
  • Ik begin met het ontvangen per mail van je hulpvraag en lees die zorgvuldig door;
  • Ik stem me af en vraag of ik je mag en kan helpen op kosmisch niveau;
  • Als dit mag stuur ik je een bevestiging samen met een factuur. Kan of mag ik het niet dan hoor je dit van me;
  • Op een afgesproken tijdstip ga jij in een rustige omgeving zitten of liggen en ik ga hier bij mij thuis voor je channelen en je energievelden op afstand behandelen, ben je gevoelig (HSP) dan voel je dit meteen;
  • Daarna stuur ik je via de mail een verslagje met mijn persoonlijke advies en channeling;
  • Ik stuur je een binnen 5 werkdagen een persoonlijke energetische remedie met een uitgebreide beschrijving toe (waarde 23 euro), die je na een week inneemt om de verandering te stabiliseren;
  • Je krijgt na-zorg in de vorm van extra behandeling op afstand als ik een ritueel houd en we hebben mailcontact over hoe het met je gaat.
De tijdsduur van de behandeling varieert. Ik krijg meestal kosmisch een energiepakket zoals ik dit noem, precies de juiste frequentie en genoeg voor de persoon. Daarmee mag ik aan het werk. Dat kan 20 minuten duren of soms langer. Het is net als met snelle of trage computers, de tijd is niet doorslaggevend, want een trage computer doet er lager over maar het gaat uiteindelijk over de overdracht. De rest van de tijd gebruik om te channelen, vragen te beantwoorden, remedies samen te stellen en na-zorg-rituelen te houden.

Het duurt soms even voor er duidelijk resultaat is. Het is meer als een mammoettanker keren, het kost de nodige energie en lijkt in het begin soms helemaal niet merkbaar, terwijl de verandering toch in gang is gezet (HSPers kunnen het wel voelen als warmte, beweging of ruimer/lichter).

Het is zaak om de genezing zijn gang te laten gaan. Net zoals dat je na een operatie niet gelijk mag proberen of het gelukt is, telt dit ook voor de fijnstoffelijke ingrepen. We kunnen soms pas na een paar weken zeggen of het merkbaar doorgedrongen is in je fysieke systeem. Heb dus geduld. Daarvoor krijg je ook na-zorg.

Voor personen bij wie een transformatieproces gaande is, of het gaat om diepgewortelde issues en niet voldoende hebben aan een keer energetische ondersteuning, is er ook nog het driemaanden traject. Dan krijg je elke maand een behandeling en elke maand laat je me weten hoe het met je gaat, zodat ik je voor langere tijd kan monitoren.

Ik heb over behandelingen op afstand artikelen en over genezende energie geschreven: Mysterie genezende energie opgelost!

Reacties op de online behandelingen:
"Dag Ria,
Dank je wel. De energie was goed te voelen. Er gebeurde veel. Ik voelde oa mijn middenrif vooral aan de linkerkant",
december 2016.

"Ik kan voelen dat m'n aura nu compacter zit. Eerst had ik het beeld alsof je aan het rondkijken was in m'n aura. Op een gegeven moment voelde ik alsof ik "omvat" werd en m'n aura compacter/ strakker om me heen kwam te zitten. Daarna voelde het een tijdje meer als een warme deken. En ik heb ook nog aan soort lichtbundel ervaren die door me heen kwam, van boven naar beneden. Die was vrij sterk. Een moment voelde ik ook even iets schudden in m'n buik. Het voelde en voelt inderdaad ook wat zwaar, maar wel meer bij elkaar. Na een minuut of twintig had ik het gevoel dat het klaar was. Daarna heb ik nog een klein uurtje op de bank gelegen en rustig nagevoeld", december 2016.

"Heel erg bedankt, Ria.
Ik heb duidelijk gemerkt dat er iets gebeurde. Met vriendelijke groet", december 2016.

"Beste Ria,
Nogmaals dank voor je consult. Tijdens het consult heb ik goed gemerkt dat je bezig was. Het leek wel of je een riem rondom mijn borststreek los trok, die heel strak vast zat. Ik heb daarna ook echt opluchting ervaren, alhoewel de bronchitis niet weg is. Het is echter wel veel minder geworden",
december 2016.

"Hallo Ria.
Het is alweer bijna 2 weken geleden dat ik de behandeling heb mogen ontvangen en ik voelde de behandeling erg goed, voelde en zag absoluut meer licht in mijn systeem en voelde ook warmte en een draaiing. Ook voelde ik me geaard worden en voelde mijn voorhoofd en mijn 3e chakra. Al bij al voel ik me nu stukken beter en vrijer en voel niet meer die zwaarte van voorheen. Ik dank je Ria voor deze lift naar boven".
januari 2017.

"Dag Ria,
Ik wou je even laten weten hoe het met me gaat na mijn behandeling op afstand. Ik voel me echt met rassenschreden vooruitgaan! Ik durf zelfs zeggen dat ik me écht goed voel. Het is goed aan het doorwerken. Het stroomt terug, ik voel het".
februari 2017.

"Dag Ria,
Bedankt voor je mail en vooral voor je ondersteuning/behandeling. Ik heb het gevoel dat er een positieve verandering in gang is gekomen. Bizar bijna, omdat ik pas nog zo in een dip zat. Ik wens je een mooie dag toe!"
maart 2017.

TARIEVEN

Aanmelden voor een online behandeling? Mail naar info@serenora.nl

*) een online behandeling vervangt een bezoek aan een arts niet.website ontwerp door J.A. Software, bewerking Ria Feskens