HOME | PRAKTIJK | CURSUSAANBOD | WEBSHOP | TAROTKAARTEN NIEUWE STIJL | TOPICS | SERENORA SCHRIJFT: | MEET & GREET | AGENDA | TARIEVEN | SPEEDDATEN MET JE GIDSEN | CONTACT


Meld je aan voor de gratis mail met artikelen van 'Serenora Schrijft':
voornaam
achternaam
Email
 


Cursusaanbod de taal van het Licht.De tarotkaarten nieuwe stijl die ik heb ontwikkeld zijn energetisch geladen en die energie is waarneembaar! Om die energie waar te nemen vergt enige training. Tijdens het volgen van een van mijn cursussen, houd ik je voortgang in de gaten. Zijn er issues met de energie van de kaarten, dan krijg je persoonlijke adviezen en ik help je om door te zetten.

De gegeven cursussen zijn allemaal online, met uitzondering van een optionele bijeenkomst in de buurt van Oisterwijk om mij en andere deelnemers te leren kennen. De informatie gegeven tijdens een bijeenkomst is er ook op papier. Er is een basiscursus 1 t/m 64 te volgen (3 maanden, 5 kaarten per week), waarbij de nadruk ligt op het ontwikkelen van energetische waarnemingen met de kaartenset die in omloop is.

Thematisch volgen van de basis 1 tm 64 kan via losse modules waarbij de nadruk op een thema ligt:
 • Speeddaten met je Gidsen *)(6 weken, 3 kaarten per week).
 • Zoek je missie op Aarde (6 weken, 3 kaarten per week).
 • Transformeer naar de juiste frequentie (6 weken, 3 kaarten per week).
 • Breng balans in je leven (6 weken, 3 kaarten per week).


 • De vervolgcursus bestaat uit 4 modules die na elkaar gevolgd worden kaart 65 t/m 128 **) en gaat vanwege de diepgang in een trager tempo;
 • 1. Poorten en antennes (16 weken, 1 kaart per week)
 • 2. Intensive (16 weken 1 kaart per week)
 • 3. Bachelors (16 weken 1 kaart per week)
 • 4. Masters (16 weken 1 kaart per week)


 • Voor elke voltooide module is een certificaat.

  *) Speeddaten met je Gidsen wordt ook individueel gegeven, dan ben je niet afhankelijk van cursusdata en krijg je 1 op 1 begeleiding.

  **) deze serie is nog in concept.

  Wanneer:

  Aanmelden? Mail naar: info@detaalvanhetlicht.com

  reacties van deelnemers:

  Hoi Ria,
  'Ik vind het nog steeds geweldig, ik verbaas me regelmatig over wat ik zie, herken en voel. Soms kan ik het gevoel niet altijd goed omschrijven en dan komt jouw tekst en dan valt het kwartje. Dus bij mij gaat het goed....vooral kaart 17, in dat gevoel wilde ik wel de hele dag blijven....heerlijk was dat.....kaart 15 ook trouwens.
  Ik hoop dat iedereen er zo van geniet'.
  april 2017.

  'Wat ik wil delen over de cursus is dat ik het verrassend vond/vind dat een kaart sowieso te voelen is, daar had ik geen idee van. Ik was ook verheugd dat ik dat op allerlei manieren mocht voelen (temperatuur, gemoed, sensaties, etc) en dat het heel vaak overeenkwam met jouw uitleg die ik naderhand ontving, fijn om die bevestiging te krijgen. Voor mij betekent dit een groei op het gebied van voelen en ervaren. Dus ik ben er heel blij mee!' juni 2017.

  'Een mooie reis was het langs de kaarten! Vooral tegen het einde kregen de kaarten steeds meer betekenis. In het begin denk ik dat het nog wennen was aan het voelen, maar op een gegeven moment lijkt het vanzelfsprekend, alsof je met de kaarten communiceert. Erg mooi en leerzaam! Nu ook een betere verbinding met de kaarten, waardoor ze meer effect zullen hebben dan als ik dit zelf had gedaan. Ik ben heel benieuwd naar de vervolgkaarten. De bijeenkomsten zijn zeker een meerwaarde! Helaas heb ik er maar eentje bij kunnen wonen, maar het effect was duidelijk merkbaar'. juni 2017.

  'De hele reis door de kaarten hebben mij meer vertrouwen gegeven in wat ik voel en hoe genezend deze kaarten werken zowel bij cliënten en zeker bij mezelf. Jouw duidelijke duiding van de kaarten vergrote het vertrouwen in wat ik voelde en ook wat er opgeruimd mocht worden. Ze geven je een fijne ondersteuning gedurende de dag, hoe pittig het soms ook was. Absolute aanrader als je jezelf meer wilt leren waarderen'. juni 2017.

  'Mijn ervaring met het voelen van de kaarten. Allereerst vond ik het fijn om te doen, door elke dag te voelen wordt het een vaste gewoonte en merk je ook dat het steeds beter gaat. Het geeft ook zelfvertrouwen om later in de beschrijving terug te lezen wat je gevoeld hebt. Hierdoor ga je meer op je gevoel vertrouwen en ga je uit je hoofd. Door het met een groep te doen en te delen lees je ook de ervaringen van de anderen, soms vergelijkbaar soms heel anders. Hierdoor word je ervan bewust dat het om je eigen gevoel/ervaring gaat, er is geen goed of fout maar wat je zelf waarneemt. Zelf voelde ik altijd eerst en stuurde het via de WhatsApp voordat ik de ervaringen van de anderen ging lezen, zo voorkwam ik dat ik misschien per ongeluk toch iets van een ander mee zou nemen in het 'voelen'. Ook de bijeenkomst (ik kon er slechts 1x bij zijn) was een mooie aanvulling'.juni 2017.

  'Deze keer kan ik beter voelen wat er gebeurt omdat ik nu meer ervaring heb met wat je zoal van een kaart kunt voelen. En daardoor kan ik het ook beter omschrijven. Door mee te lezen met alle ervaringen van iedereen heb ik ook meer woorden gekregen waarmee ik het gevoel van de kaarten kan beschrijven. De snelheid van voelen is niet veranderd'. juni 2017.

  'Hoi Ria het was voor mij een fijne ervaring te beseffen dat ik zo gevoelig ben, sta er versteld van dat je de energie van een afbeelding zo'n reactie in je lichaam te weeg brengt. Het brengt letterlijk iets in beweging, bij de ene kaart voelde ik me open gaan bij de andere werd blijdschap aan geraakt, en bij een derde kwam ik helemaal in mijn zijn terecht. Iedere kaart bracht iets in beweging de bewegingen die steeds terug komen werden intenser. Het bijzondere is dat dit steeds dieper door werkt. Ria bedankt voor de mooie kaarten en de fijne diepe ervaringen'. juni 2017.

  'Mijn ervaring van energetisch voelen als ik 1woord zou gebruiken WAUW. Ik heb de cursus gedaan voor meer in mijn voelen te gaan en te kunnen vertrouwen ervan. Ik had geen idee dat deze cursus zoveel met me zou doen. De kaarten zijn super STERK. Door het dagelijks invoelen van de kaarten heb ik mezelf leren voelen. 2) mezelf leren kennen. 3) leren beter en hoger me te verbinden. 4) in het dagelijks leven dichter bij mezelf blijven en meer verbonden zijn met alle gemak. Op het einde van de cursus voel ik dat ik een hogere trilling bezit, gevoeliger in positieve zin in de dagelijkse omhang in de verschillende relaties van het leven. Ria ik ben dankbaar voor deze beleving'. juni 2017.

  'Super hoe we geëvolueerd zijn om het verschil te voelen, altijd al geweten dat het magische kaarten zijn. DANKBAAR'. november 2017.  website ontwerp door J.A. Software, bewerking Ria Feskens