HOME | PRAKTIJK | CURSUSAANBOD | WEBSHOP | TAROTKAARTEN NIEUWE STIJL | TOPICS | SERENORA SCHRIJFT: | MEET & GREET | AGENDA | TARIEVEN | SPEEDDATEN MET JE GIDSEN | CONTACT


Meld je aan voor de gratis mail met artikelen van 'Serenora Schrijft':
voornaam
achternaam
Email
 

La langue de la Lumière Cartes spirituelles traduction Français;

Als jij openstaat voor spiritualiteit, dan is 'De taal van het Licht ©' écht iets voor jou.

Ontvang een boost aan positieve krachten uit de 64 kleurrijke foto's van Lichtwerk, met daarbij een compleet, prachtig geïllustreerd instructieboekje in een stevig doosje.

De set neemt je mee op ontdekkingsreis. Wat heeft het Licht jou te vertellen? Welke energieën onthullen zich voor jou? Ervaar via deze set de hogere trillingen van het Licht en de boost aan positieve energie die erin ligt besloten.

Je kunt:
 • specifieke nieuwetijdse energie eruit ontvangen;
 • je drinkwater ermee activeren;
 • je meditatie erdoor versterken;
 • chakra- en/of aurablokkades opsporen;
 • de kaarten volgens een inzicht gevend patroon (pentagram) leggen;
 • kaarten uitzoeken per thema zoals voor: concentratie, bescherming of voor bewustzijnsvergroting;
 • de betekenis opzoeken van een blind getrokken (dag)kaart.

 • Natuurlijk wil ik jullie het verhaal achter deze set niet onthouden. Het begon zo: in mijn praktijk Serenora hadden een paar (gevoelige) klanten mijn hulp nodig, maar zij konden niet naar mijn praktijk komen. Dit werd een nieuwe uitdaging. Ik visualiseerde dat ze op mijn behandeltafel lagen en dat ik hen een behandeling gaf, terwijl ik ze aan de telefoon had. Eigenlijk wist ik toen nog niet of het haalbaar was, maar andere mogelijkheden waren er niet.

  De mensen voelden zich geholpen en ik schreef hierover het artikel: 'Is Healing op afstand alleen iets voor goedgelovigen?'. Maar ja, ik kende die mensen niet persoonlijk. Ik kon niet goed inschatten of er een placebo effect meespeelde. Daarom besloot ik een groter experiment te beginnen, om het magische, wonderlijke achter deze methode te ontdekken. Er waren acht mensen uit het hele land die volmondig ja zeiden om mee te doen.

  Dit was nieuw terrein voor mij. Ik creëerde de mogelijkheid om te ervaren of dit binnen mijn bereik lag. In januari 2013 hield ik de eerste groepssessie op afstand. Vanuit mijn onzekerheid gebruikte ik versterkende elementen zoals rutielkwartsen, bergkristallen en geometrische vormen op mijn tafeltje. Ik maakte patroontjes op mijn gevoel. Waar ik niet op gerekend had, was de komst van het Licht tijdens deze sessies.

  Om de deelnemers achteraf te laten zien welke krachtige elementen ik had ingezet, maakte ik voor hen foto's van de Lichtwerktafeltjes. Sommige tafeltjes werden ware kunstwerkjes, waarbij ik met een pincet aan het stoeien was om het toch de vorm te geven die ik in gedachten had. Een aantal van die foto's heb ik gebruikt om mijn nieuwsbrieven mee te versieren.

  Ik was eerst verbaasd toen bleek dat via foto's dezelfde kracht te voelen was als toen het tafeltje er daadwerkelijk lag. Nadat ik er 125 had gefotografeerd, kreeg ik het idee om er een kaartenset van te laten maken.
  Want de huidige tarot- en affirmatiekaarten zijn allemaal gemaakt met oude energie; ze zijn antiek.

  Tijd voor iets nieuws. Een niet alledaags idee. Helaas kun je nergens leren hoe je een orakel moet maken; ik was daarvoor op mijzelf aangewezen (dat dacht ik tenminste).

  Ik mailde in maart 2016 naar een grote uitgever op gebied van affirmatiekaarten. Ik kreeg dit antwoord: "Geachte mevrouw, Tot mijn spijt moet ik u berichten dat wij denken dat er te weinig belangstelling voor een kaartenset van uw lichtwerktafeltjes zal zijn om de grote investering die een dergelijke uitgave vraagt te doen. De kaarten zien er leuk uit, maar wij kunnen ons op dit moment geen extra uitgaven permitteren".

  Ik begreep gelukkig het verschil in het belang: ik wil de set kaarten met bijbehorende energie zo veel mogelijk verspreiden om de mensen de kans te geven om uit de zware trillingen te komen. De grote drukkers willen groot blijven en vooral winst maken. Na dit heldere inzicht en deze afwijzing, begon ik vragen te stellen aan mensen die ervaring hadden in uitgeven; te Googlen en te lezen over het uitgeven in eigen beheer.

  Een mailtje dook op: "Het boek heb ik in eigen beheer uitgegeven. Ik heb eerst een aantal uitgeverijen gepolst. Die vonden het wel een goed boek, maar waren bang dat het niet rendabel zou kunnen worden uitgegeven. Toen kregen wij een schenking van mijn schoonvader. Dat geld hebben wij gebruikt om het boek te laten drukken bij de plaatselijke drukker. Het bleek moeilijk het boek uit te geven. Er liggen er nog 500 op de zolder".

  Nu heb ik geen zolder (haha) dus liet ik mijn plan varen. Teveel gedoe, te duur, teveel risico. Waarom zou ik mij zo inspannen zo vlak voor mijn pensioen?

  Maar de wind sloeg onder de vleugels: dat er nu tóch een set komt is te danken aan een collega die mij adressen gaf van kleinschalige drukkers, maar nog meer aan mijn dochter Miranda van Mbydesign. Zij vond mijn foto's wel mooi, maar (als designer) niet fraai genoeg om te laten drukken. Er moesten kreukels worden weggepoetst, afbeeldingen rechtgezet, kleuren aangepast, in het midden gecentreerd en nog véél meer. Ze ging er spontaan mee aan de slag en wow, wat zijn ze prachtig geworden. Geweldig! Ik kreeg er weer hoop door en nam de uitdaging voor het uitgeven aan.

  Ik vroeg me wel af: verliezen de foto's iets van hun kracht nadat er iemand anders mee bezig was geweest (oppimpen en printen)? Ik voelde de energie nog wel, maar je kunt ook bedrijfsblind zijn bedacht ik me. Goed. Ik nam de proef op de som en nodigde verschillende mediums uit. Zij gingen met mijn proefset aan de slag. Het ging vooral om de set te beoordelen op hun werking. Na een middagje kijken, voelen en ervaren waren zij ervan overtuigd: "het is een krachtset om in de markt te zetten en anderen te laten profiteren van de hoge energie".

  De vertolking van de energie kreeg ik via het Licht door. Ik was heel tevreden met de hulp bij het nakijken van die bijzondere teksten die nu in het instructieboekje staan. Bedankt Jolanda, Miranda, Aart, Yvonne, Jeanette en Annelies!

  Toen de set er eenmaal in concept lag, mailde ik deze naar verschillende mediums en zij gaven de volgende reacties:
  • "Ik was erg gulzig in het verorberen van al die hoge frequenties. Het is al het hoge op aarde brengen. Elke galactische en aardse invloed van hogere komaf is hierin verwerkt. Zo mooi om te zien dat je geen zijde hebt gekozen en wel alles hebt omarmd wat naar ons als mensheid is gekomen om ons op te voeden naar de next level. Het zijn verbindingskaarten. Sommige kaarten waren geniaal. Veel onthullingen al door alleen heel kort naar te kijken. Het is het enige setje kaarten die het totaalplaatje laat zien'".

  • "Sommige zou ik al uit willen vergroten en op willen hangen".

  • Hij zei: "Ik voel dat er veel energie in zit en dat het van een hoge trilling is. Dat zal niet iedereen aankunnen. De taal van het Licht, dat is precies wat het is!'".

  • "Hallo Ria, Wat een verrassing vandaag op mijn deurmat! Je set “De taal van het Licht” en ook nog met mijn lievelingsthee erbij. Dank je wel!
   De doos, de kaarten, het boekje, alles ziet er prachtig uit. De energie begon meteen te stromen bij me. Ik werd er erg blij van! Nogmaals dank. Dat de kaarten eenieder mag vinden die de taal van het Licht mag gaan voelen en laat spreken. Hartelijke groet".

  • "Ik blijf me iedere keer weer verbazen over de intensiteit van je kaarten. Direct gebeurt er iets met mij en voel ik mij emotioneel worden. Zo ontzettend krachtig je kaarten. Bizar en bijna niet te bevatten.".

  • De kaarten heb ik al in mijn bezit sinds september 2016 en gebruik ze regelmatig, ook in groepjes. Ik bemerkte dat Tarot niet meer zo werkte, wel als ik voor een ander een kaartje trok, maar niet meer voor mezelf. Had er geen binding meer mee. Ik hoef maar aan jou kaarten te denken en ik voel me verbonden met de energie die ze uitstralen. Heel fijn als ik eens een dip dagje heb. Mijn kleindochter van 8 jaar vroeg er vaak naar, (ze liggen gewoon in de kamer) maar vond het niet iets om een spelletje mee te doen. Voor mij voelen ze heilig en moet met eerbied behandeld worden. Tot een paar weken geleden, ik haalde ze uit het doosje en zei tegen haar, neem de kaarten in je handen en probeer ze te voelen. Ze ging helemaal stralen en zei, ik word helemaal blij van binnen. Nu trekken we samen regelmatig een kaartje. mei 2018.


  Er zijn inmiddels al honderden setjes van eigenaar gewisseld en raakt de kast leger. De eerste sets zijn natuurlijk collector-items dus wees er snel bij als je die nog wilt bemachtigen. Voor wederverkopers is er een aantrekkelijke marge.

  Voor de aanschaf van deze prachtige set kun je een mailtje sturen naar: info@detaalvanhetlicht.com,

  of direct op mijn:
  website ontwerp door
  J.A. Software, bewerking Ria Feskens