Meld je aan voor de gratis mail met artikelen van 'Serenora Schrijft':
voornaam
achternaam
Email
 


Energetische remedies


Energetische remedies zorgen voor een constante aanvoer van hoogfrequente specifieke energie in de auralagen. Door een D12 verdunning op basis van het homeopatische principe werken deze middelen nóg sterker en subtieler. Zeer geschikt voor Lichtwerkers en HSP'ers.

De remedies zijn samengesteld in samenwerking met hetzelfde hoge bewustzijn waar de kaartenset de taal van het Licht van is gemaakt. De kaartnummers komen overeen met de nummers van de remedie. Je krijgt er ook nog een uitgebreide beschrijving van.

Met een flesje (10 ml) remedie kun je zeker een maand vooruit en dat is meestal voldoende om die specifieke energie in je sysyteem te verankeren.

Je kunt op twee manieren de remedies bestellen:
  • Je weet welk nummer je nodig hebt, dan mail (info@serenora.nl) je mij het nummer door;
  • Je laat mij de remedie voor je uitpendelen.
Reactie: Iemand bestelde een persoonlijke remedie en beschreef terwijl ze het flesje alleen maar tussen haar handen nam erover het volgende; "mijn onderste 3 chakra's, is het alsof er langs achter aan getrokken wordt, daarna gaat de energie van het flesje op een zachte manier zich verdelen over het lichaam. Veel licht in voorhoofd en kruin, dan is het energetisch hart aan de beurt, daar zet de energie uit en is er een staat van meditatie, dan ontstaat er verbinding en is het thuiskomen en een staat van ZIJN. Ik kreeg direct een wauw gevoel na het voelen". mei 2017.

meer informatie nodig? mail info@detaalvanhetlicht.com

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer Ria Feskens