Meld je aan voor de gratis mail met artikelen van 'Serenora Schrijft':
voornaam
achternaam
Email
 

Annuleringsvoorwaarden:

Alle annuleringen moeten telefonisch worden gedaan. Ongeacht de reden.

Heb je een afspraak gemaakt en zeg je die binnen 48 uur af, of komt je niet, je krijgt dan toch de rekening voor de besproken tijd.

Bij annulering tot 6 weken voor aanvang van een workshop en annulering van een volledige opleiding. We zoeken samen een nieuwe datum voor je of storten het cursusgeld op jouw verzoek minus 20% kosten terug.

Bij annulering vanaf 6 weken voor aanvang van een workshop of cursus geeft geen recht op ontslag van betaling of restitutie. Wel mag je voor een plaatsvervullig zorgen.

Betalingsregelingen. Ook bij betalingen achteraf of in gedeeltes, blijven de bovenvermelde annuleringsregels van toepassing.

Retour van de kaartenset 'De taal van het Licht': onbeschadigde sets kunnen worden geretourneerd. Het aankoopbedrag wordt teruggestort, minus de verzendkosten.

Klachtenrecht:

Om te beginnen aanvaardt Serenora en de taal van het Licht als praktijk geen enkele bedrijfsaansprakelijkheid. Toch willen we het werk zo goed mogelijk doen. Heb je toch een klacht, dan is er in eerste instantie de mail of de telefoon om dit te bespreken en samen op te lossen. Komen we daar niet uit, kun je lezen wat de rechten zijn op de site van de beroepsvereniging SNU

AVG:

Lees hier hoe persoonsgegevens worden behandeld.

Certificaten:

Een bewijs van deelname wordt verstrekt aan het einde van een workshop of cursus. Hiervoor is volledige deelname van het hele programma noodzakelijk. De aanwezigheid van een deel van de dag is dus niet voldoende voor een certificaat. De certificaten zijn op naam, datum en niet overdraagbaar. Ze kunnen als bewijs dienen voor de verplichte nascholingen.

Wijzigingen:

Aan al het aangebodene op de website kunnen geen rechten worden ontleend. Er wordt natuurlijk wel gestreefd om het aangebodene waar te maken.
website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer Ria Feskens