Gaan we in de herfst weer 'boosten'?

gouden priem

Geschreven oktober 2023; laatste bewerking januari 2024

leestijd 10 minuten (zonder links).

Beste Lezer,

Wat ik dit keer met jullie wil delen:

 • Censuur; misleiding & desinformatie
 • Vaccinatieschade; illegale toevoegingen, robotica, shedding

Censuur; misleiding & desinformatie

Dat de mensen in de rij stonden om toch maar snel hun prik te halen is niet verwonderlijk. Wereldwijd zijn de mensen voorgelogen met de woorden 'veilig en effectief'. Dat onze overheid reclamebureaus inschakelde om influencers te betalen die de vaccinatiebereidheid onder de jongeren aanwakkerden, kwam 'zwart op wit' bewezen door de WOO verzoeken van Cees van den Bos.

 • Naast het promoten van de prikken is er een censuurcampagne gaande in alle landen. Er is een (Europese) denktank opgericht (betaald van ons belastinggeld) en een externe organisatie (ZBO) die de media online surveilleert en onderzoekt op alles wat het narratief niet ondersteunt en dit laat verwijderen.

Google, YouTube en de sociale media zoals facebook kregen opdrachten van de overheid om sites met kritiek op hun beleid op te schonen en in de zoekfuncties onzichtbaar te maken. Als gevolg van mijn eerste kritische geluiden (maart 2020) werd mijn website serenora.nl in de zoekfunctie omlaag gehaald (backshadowd). De spontane bezoekers halveerden hierdoor.

Nog meer censuur voor wetenschappers, zij krijgen hun onderzoeken niet meer in vakbladen zoals de Lancet gepubliceerd als het nadelig is voor de vaccinatiecampagne. Misleidende factcheckers zijn door Big Pharma omgekocht en er is een hele lijst met namen van medische Key Opinion Formers die voorkwamen in de WOB documenten, een soort van VWS ambassadeurs die helpen om de prikken te promoten (bron Cees vd Bos).

Het gedrag van de overheid roept veel vraagtekens en wantrouwen op. Er start maar geen onderzoek waarom er volgens 'OECD' zeker 9.000 Nederlanders méér overleden in de eerste 30 weken van 2023 dan in de jaren vóór de pandemie. Verzoeken om een oversterftedebat van Pieter Omtzigt worden getraineerd en steun om het verband tussen de vaccinatierondes en oversterfte te onderzoeken is er niet; ook niet in het buitenland.

Verzoeken om openheid zijn zwartgelakt en WhatsApp berichten van bewindslieden zijn - ondanks rechtelijke uitspraken -  nog steeds geheim gehouden (Hugo de Jonge).

Er is heel wat te verbergen; zoals de voorwaarden voor het afgeven van een noodverordening die werden geschonden. Er waren reeds prima werkende medicijnen voorhanden (hydroxychloroquine en Ivermectine aangevuld met zink en vitamine D) en dan is een noodverordening voor ongeteste prikken onrechtmatig. Om te voorkomen dat de noodvergunning zou vervallen werden die middelen verboden en artsen beboet. Voor veel patiënten was die vroegbehandeling niet beschikbaar met onnodige doden tot gevolg.

Vaccinaties, schade, illegale toevoegingen, robotica, shedding

In 1917 voorzag Rudolf Steiner een vaccin dat "alle neigingen tot spiritualiteit uit de zielen van mensen zou verdrijven". Het gaat dan over de huidige rMNA vaccins.

Dat het COVID-19 virus uit het laboratorium in Wuhan kwam, is door een onderzoekscommissie vastgesteld. Het maakte daar Biowapens en werd gefinancierd door de Amerikanen (Fauci).

Waarmee willen ze ons vanaf oktober weer inenten? De werkzame stof in het mRNA-vaccin tegen COVID-19 heet raxtozinameran (= Gentherapie). De andere stoffen volgens de bijsluiter zijn:
− ((4-hydroxybutyl)azaandiyl)bis(hexaan-6,1-diyl)bis(2-hexyldecanoaat) (ALC-0315)
− 2-[(polyethyleenglycol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamide (ALC-0159)
− 1,2-distearoyl-sn-glycero-3-fosfocholine (DSPC)
− cholesterol
− trometamol
− trometamolhydrochloride
− sucrose
− water voor injectie

Dit vernieuwde XBB-vaccin heeft dezelfde werking als vorige mRNA-vaccins. Het verschil is dat het mRNA in het vaccin is aangepast, zodat het beter aansluit op de huidige virusvarianten (aldus de Rijksoverheid). Alleen Japanse onderzoekers ontdekten een onnatuurlijke evolutie in de huidige virusvarianten (Omicron), een kunstmatige variant dus en dat geeft te denken.

Het lijken géén vaccins, maar volgens de patenten als biowapens ontworpen.

Ze voorkomen géén besmetting volgens de fabrikanten. En het beschermen tegen ziekenhuisopnames is nooit bewezen.

batch-to-batch Veilig en effectief? Voor veel mensen die al een of meerdere keren zijn geprikt was het misschien wel veilig. Want Dr. Vebeke Maniche heeft aangetoond dat er naast zeer schadelijke (dodelijke) batches (blauwe stippen) ook prikken zijn gezet waarop geen enkele melding van bijwerking werd genoteerd (geel) en eerder leken op placebovaccinaties.

Laten we eens verder kijken, hoe is het met de veiligheid?

batch-to-batch In alle oorspronkelijke trials - uitgevoerd door de fabrikanten zelf - waren deelnemers boven de 50+, zieken, zwangeren en borst voedende moeders uitgesloten van deelname. Op zich vreemd om dit voor hen veilig te noemen als het niet is getest. Nog vreemder dat juist deze groepen hun 'herfstprik' moeten halen. Denis Rancourt becijferde dat hoe ouder de gevaccineerden en hoe meer prikken, hoe groter de oversterfte, al was dit nog een pre-print. Zo bewezen onderzoekers dat in de borstvoeding - na het injecteren van de moeder - vaccins terug te vinden waren, wat ronduit schadelijk is voor de baby.

De nieuwe prik tegen de huidige Omicron virusvariant is alleen maar in een laboratorium getest op 10 muizen.

In het Universiteitsziekenhuis in Bazel (Zwitserland) testten de onderzoekers op dag 3 na de vaccinatie het bloed van 777 gevaccineerde personen op de concentratie van de biomarker troponine, die verband houdt met schade aan hartspiercellen: hoe meer hartspiercellen afsterven, hoe hoger het cardiale troponineniveau. Het percentage dat schade aan de hartspiercellen vertoonde na de boostervaccinatie bedroeg gemiddeld 3%. Een hoog risico op blijvende hartschade is daarmee aangetoond.

De entstof zou in de arm blijven, maar via de nieuwste Nanotechniek (vergelijk; een mensenhaar is net zo groot als 100.000 nanopartikels) bereikt de injectievloeistof binnen enkele minuten alle organen waaronder de hersenen, het hart en de voortplantingsorganen; dit is op plaatsen waar de entstof niet thuishoort en schade aanricht.

Na vaccinatie zou het rMNA binnen een paar dagen tot een week uit het lichaam verdwenen zijn. Toch zijn er na een half jaar active spikes in het bloed aangetroffen.

In de injectievloeistof is veel méér aangetoond dan de geneesmiddeleninformatiebank vermeldt.

 • Zo is er een kankerverwekkende stof SV40 aangetroffen en worden er turbo-kankers gemeld.
 • Professor Dr. Phillip Buckhaults vond DNA restanten in de vloeistoffen dat het eigen DNA kan overschrijven of veranderen.
 • Grafeenoxide/hydroxide dat spul wat in tennisrackets en schoenzolen zit. IJzersterk en in nano-vorm zijn het als scheermesjes die in het lichaam de cellen opensnijden volgens Dr. Andreas Noack. Veel ophef erover door Del Bigtree de antivaxer uit Amerika.
 • Robotica, ja je leest het goed. Nanochips die via de prik je lichaam instromen. Als je nu denkt 'onzin', is dit precies wat ik in 2006 dacht toen ik het boek 'Worden Wij Wakker' van Marcel Messing las. Bekijk zijn video eens waarin hij uitlegt hoe duistere krachten inwerken op de mensen.

  En natuurlijk gelooft iemand niet zomaar één bron, maar écht microbiotica is werkelijk in de vaccinatievloeistoffen aangetroffen door Dr. Pablo Campra en Dr. Davix Nixon.
 • CDB Lipids oftewel domein overschrijdende bacteriën, zo noemt Dr. Ana Mihalcea het vezelachtige materiaal dat ze met een microscoop in de vaccinatievloeistof en in het bloed vond. Eenmaal in het lichaam veranderen hydrogels door zelfessemblage en nanotechnieken in bloedklonters en viberachtige structuren. Balsemers over de hele wereld melden dat ze deze onnatuurlijke vezels zijn tegengekomen in de overledenen sinds de uitrol van de COVID-19 vaccinaties. Autopsie van elke door vaccins overleden persoon is om onverklaarbare reden verboden.

Shedding: Ongevaccineerden wanen zich veilig voor het vaccin, maar door de nanotechnieken ervaren zij evengoed vaccinatieschade. Ook zij worden 'besmet' met de vaccinstoffen, want die zweven gewoon door de lucht. Het zijn de gevaccineerde familieleden, vrienden, collega's  en patiënten die voor de 'shedding' zorgen volgens Dr. Mc Coullough.

Tot slot: Heb je een werkgever die je min of meer verplicht om een herhaalprik te nemen? Als je er ziek van wordt krijg je nog maar 70% van het loon en dit stopt na 2 jaar. Er zijn genoeg voorbeelden van (zorg) medewerkers met vaccinatieschade en nu helaas onder het bestaansminimum leven. Is het dat waard? Of zeg je net als de Duitse europarlementariër "Go to hel!"?

Het kan zijn dat na het lezen van alle waarschuwingen de gedachte opkomt dat een nieuwe booster het beste is, overleg het dan eerst met de arts vóór een bezoek aan de prikstraat. Voorkom 'prikspijt' en ga ook nog zelf op onderzoek uit. Een goed begin is de website van Stichting vaccinvrij.

Bedankt voor het lezen en tot een volgende editie met daarin de invloed van 5G op de vaccins, lichtpuntjes, ontstoring, detox en hoe delen wij onze kennis met anderen?

LEES OOK:
 • Hartschade door vaccinatie Covid-19 Voor het eerst wetenschappelijk bewezen risico's (november 2023).
 • artikel 172 Mag ik je even bijpraten over het Coronavirus? (april 2020).
 • artikel 180 Waarom je over de vaccinatierondes moet nadenken (december 2021).
 • artikel 185 Verliezen gevaccineerden alsnog hun groene vinkje? (november 2021).


 • Ria Feskens, Serenora,

  Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
  Neem dan contact met me op!

  website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2024, Ria Feskens webhosting, Domeinstad