Over inenten tegen baarmoederhalskanker
Denkt u dat jonge meisjes proefpersonen willen zijn voor de farmaceutische industrie?

"Massaal worden er oproepen aan jonge meisjes verzonden om gevaccineerd te worden tegen baarmoederhalskanker. Veel ouders komen in gewetensnood en bellen ongerust op. Lees verderop meer over deze vaccinatie en de gevolgen ervan.

16.000 meisjes in west-brabant krijgen deze week (maart 2009) een oproep tot vaccinatie tegen baarmoederhalskanker stond in het dagblad. Dat is mooi zou je denken die komen meteen van toekomstige problemen af.  Waarom dan mijn waarschuwing? Je mag toch verwachten dat de rijksoverheid een weloverwogen beslissing heeft genomen? Volgens de bewindslieden is het veilig en effectief, wat zeur ik dan? Maar is dit wel zo?

Toen ik de aankondiging in de krant las ging er een huivering door mij heen. Dit was waar we voor gewaarschuwd werden door Trevor Gunn op het symposium (juli 2008) in Glastonbury Hij liet ons zien: Vaccinaties zijn niet ongevaarlijk!

Ik voelde me door deze aankondiging in de krant aangespoord om wat dieper in deze materie te gaan kijken en kwam al gauw uit bij de website van de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken http://www.nvkp.nl en VaccinVrij Blog
Ik schrok van de beweringen, maar nog meer van de rapporten, verwijzingen en zelfs bewijzen. Het lijkt erop dat zij meer weten dan de rijksoverheid aan ons verteld. Zij stellen dat het een onverantwoord gezondheidsexperiment is. Hun argumenten zal ik voor u overnemen en nader toelichten:

Het vaccin is voornamelijk getest op toepassing bij vrouwen tussen 16 en 26 jaar. Dat wil gewoon zeggen dat het vaccin niet voldoende op jonge meisjes is getest. (voor de doelgroep van 9 tot 16 jaar!) Een meisjeslichaam in ontwikkeling (hormonaal) is heel anders dan dat van een vrouw van 16-26 jaar. Vaccin testen is nodig omdat alle gevaren van vaccineren pas door testen naar voren komen. Dit vaccin is ook NIET getest op kankerverwekkendheid of de invloed op de vruchtbaarheid. Eigenlijk kun je zeggen dat de meisjes van 12 - 16 jaar die zich nu laten vaccineren de testpersonen zijn. De vraag is willen ze dat wel?

Wat het vaccin op lange termijn doet is onmogelijk te zeggen. Het is slechts getest gedurende zes jaar! Onvoldoende om te weten welk effect het na die zes jaar heeft! Wat een groot risico om het toch massaal in te zetten. En waarom dan deze haast? Het vaccin bevat extreme gehaltes aluminiumverbinding en is giftig voor de hersenen. Zo bevat (volgens de Ned.Ver. Kritisch Prikken) de vaccinatievloeistof Natriumboraat (borax) een onderdeel van ratten- en kakkerlakkengif, een stof die bekend staat als gevaarlijk gif niet langer te gebruiken in medische preparaten. Toch zit dit erin. Ook een andere toevoeging (polysorbaat 80 (E-433) een stof die verband houdt met onvruchtbaarheid bij muizen en ratten en sporen kan bevatten van giftige producten. 

Daarnaast zijn de HPV-vaccins verkregen uit gemanipuleerd materiaal en is onvoorspelbaar op lange termijn. Op korte termijn zijn onherstelbare vernielingen aan het DNA en de weefsels gemeld bij de ontvangers. Wanneer de gevaccineerde reeds besmet is met HPV, neemt de kans op een afwijkend uitstrijkje met 44% toe! Met gewone woorden, heeft een meisje al een HPV besmetting (en dat kan zonder dat ze het zelf weet), dan versterkt de vaccinatie de kans op de gevreesde kanker! Veel jonge meisjes gaan heus niet aan hun ouders vertellen dat ze al seks hebben gehad (en zeg nu zelf, dat deed toch geen enkele generatie!). Ze worden niet vooraf op besmetting met HPV gecontroleerd voordat ze gevaccineerd worden. Wederom een groot risico! Sterker nog het vergroot de kans op kanker!

Wereldwijd zijn reeds vele, ook zeer ernstige vaccinatiebijwerkingen geregistreerd. Ik zal het lijstje voor u overnemen;
 • ernstige hoofdpijnen
 • duizeligheid
 • bloedstolsels
 • tijdelijk gezichtsverlies
 • onduidelijk spreken
 • flauwvallen 10-15 minuten na de injectie
 • onwillekeurige samentrekking van de ledematen
 • gezwollen lymfeknopen
 • spierzwakte (tot rolstoel toe)
 • tinteling en verlamming in handen en voeten
 • gewrichtspijn
 • bewustzijnsverlies tijdens aanval
 • ernstige hallucinaties
 • overlijden

Uit rapportages van andere landen bleek dat duizenden meisjes bij de eerste hulp behandeld moesten worden. Een paar honderd werden met een levensbedreigende conditie in het ziekenhuis opgenomen. Zeker achttien meisjes zijn overleden. De meesten werden drie weken na de vaccinatie dood in hun bed aangetroffen.

Het HPV vaccin ondervangt slechts enkele typen. Er zijn nog meer typen virussen die baarmoederhalskanker kunnen veroorzaken. In de voorlichting lijkt het of je na zo’n vaccinatie geen baarmoederhalskanker meer kunt krijgen. Het vaccin werkt op slechts vier virusstammen. De andere stammen ongeveer dertig procent die er niet mee behandeld worden en rustig zijn kunnen hierdoor actief worden. Je kunt dus nog steeds baarmoederhalskanker  krijgen ook al ben je ingeent. Het is dus geen honderd procent garantie! 

Vrouwen maken een HPV besmetting vaak ongemerkt door, in negentig procent van deze gevallen lost het lichaam dit zelf op. Het lichaam heeft een zelfgenezend vermogen en net als bij een buikgriep of verkoudheid kun je hiervan op een natuurlijke manier genezen. Als je vaccineert tegen een HPV virus, doe je dat voor tien procent van de meisjes waarbij het lichaam dit niet weet op te lossen.Daar nog een kleiner percentage ontwikkelt daadwerkelijk baarmoederhalskanker. In heel Nederland zijn dit 600 vrouwen per jaar, waarvan er tussen de 200 en 250 overlijden. Dat zijn meestal vrouwen van boven de 35 jaar. Ter vergelijking, borstkanker wordt jaarlijks bij 11.800 gevonden.

Zo las ik op de website van een HPV vaccin dat hun geneesmiddel geschikt is voor kinderen vanaf 9 jaar en OOK voor jongens! D aar had ik nog niets van gehoord. Stilletjes bekruipt mij de vraag: gaan ze dan straks onze jongetjes van 9 jaar ook nog inenten?

Hoe dit uitpakt bij hooggevoeligheid of sensitieve kinderen weet ik niet. Veel van deze kinderen reageren toch al heftig op lichaamsvreemde stoffen, zij kunnen vaak al door het flesje vast te houden een reactie vertonen. Voorzichtigheid is geboden met deze kinderen! Er wordt te weinig rekening gehouden met deze sensitiviteit, een gave waar we zuinig mee om moeten gaan!


Ik hoop dat iedereen die hier mee te maken heeft nadenkt, maar vooral gaat voelen of het wel oke is om deze jonge meisjes te laten inenten om een risico te vermijden en daarmee mogelijk een nog groter risico lopen.  Bedenk dat genezingsmethoden zeer snel aan het ontwikkelen zijn.

Zo zijn er nu in Toronto baarmoederbesparende operaties ontwikkelt, zodat zwangerschap mogelijk blijft! Ik wens ouders, grootouders, tantes en ooms, maar vooral de kinderen veel wijsheid toe. Laat je goed informeren! En respecteer iedereen voor elke genomen beslissing.

Ria Feskens, maart 2009website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2021, Ria Feskens webhosting, Domeinstad