Kan onze Aarde hol zijn? Zo ja, is er dan een beschaving daarbinnen mogelijk?In dit artikel geef ik uitleg over een de mogelijkheid van een Holle Aarde en de daarbinnen levende beschaving.
De laatste van de vijfdaagse workshop in Sedona (2009) was heel bijzonder. Het begon met de verklaring van Drunvalo dat de aarde van binnen bewoond is. Spirits leven meer dan 8.000 jaar het midden van de aarde in grote geode’s. Het zijn verontwikkelde wezens en laten zich sinds een paar jaar op verschillende manieren aan de mensen zien. Ze zijn gezien in Mexico en hebben een ingang in de vulkaan Popocatépetl. De Mexicanen noemen het plasmamensen.

Ze zijn ongeveer anderhalve meter lang en hebben rotsachtige oranje hoofden die gloeien als lampen. Ze gebruiken ruimteschepen omdat de afstanden daar ook onmetelijk groot zijn. Drunvalo had sinds kort contact met deze wezens. We zouden die middag een ontmoeting hebben, het werd spannend. Al eerder in de week meldde enkele deelnemers rare wezens te hebben ontmoet tijdens de meditaties. Die beschrijvingen klopte precies met die van Drunvalo. 

Met een groep van negentig mensen klommen we naar een plateau tussen de rode rotsen van Sedona. Daar in de volkomen stilte en harmonie van de natuur gingen we eerst naar de kleine ruimte in ons hart. Vandaaruit leidde Drunvalo ons de aarde in om de plasmawezens halverwege te ontmoeten. Whauw. Ik moet zeggen of het nu kwam door de spirits, de zon, of het gezamenlijk mediteren, ik kwam er met een grote innerlijke glimlach vandaan. 

Meer dan zestig mensen beleefden ontmoetings ervaringen. Dat bleek bij de deelrondes. De meesten kregen beelden van ondergrondse steden. Er waren veel meldingen van directe contacten met deze wezens. Geweldig! Dank je Drunvalo, dat je dit met ons wilde delen.


aanvulling december 2010.
Wat ik nog niet met jullie gedeeld had, ging over een kristal dat leeg heen ging en gevuld terug kwam.
Een tastbaar aandenken dat de reis naar het binnenste van de aarde niet alleen uit gedachten bestond.
( zie foto het kristal op de voorgrond)
 

Tijdens de laatste meditatie in de zon, zat iedereen ( negentig mensen) verspreid op de rotsen van Sedona in de buurt van Drunvalo om zijn begeleiding te kunnen horen. Met de blinddoek voor mijn ogen, voerden ik alle voorgeschreven  technieken uit; Mer-Ka-Ba, verbinden met aarde en sky, in de geheime hartruimte komen, beams up, tongtechniek en dan kijken wat er te zien was vanuit je hart. En nee hoor ik zag niets. Het duurde voort, het bleef zwart totdat ik me ineens herinnerde dat ik een (synthetische) kristal bij me had.

Zachtjes probeerde ik deze uit mijn tas te halen en wilde die voor me neer zetten. Nee, dat zou misschien een gat in mijn sjaal branden, dan maar bij mijn voeten. Hij stond er nog maar net toen ik een bol van witte energie, zo groot als een kleine skippybal  vanuit de aarde ineens via de kristal naar mijn hart zag en voelde komen. Juist toen we diep de aarde in geleid werden. WHoow, dat was heftig ik voelde het zelfs in mijn longtoppen en het was goed. Na afloop de kristal weer netjes opgeborgen en pas thuis weer uitgepakt. Gewoon weer in de praktijk neergezet waar hij altijd stond.

Het was het eerste wat mijn collega Han Ko zag. Wat heb je nu meegebracht vroeg hij? Hoezo? Hij zag een bijzondere energie in en rond de kristal die er voor ik weg ging niet in gezeten had. Ik had niet verteld had dat deze kristal meegeweest was naar Amerika en tijdens de meditatie bij mijn voeten had gestaan. Hij zag er een tweetal  bijzondere energieën in zitten, die hij constructen noemde. Hij herkende ze als niet van deze aarde.

Het moet iets buitenaards zijn wat ik meegebracht had in dat kristal. Het kon ook binnenaards zijn, dat kon hij niet uitsluiten, al had hij daar nog nooit contact mee gehad. Hij beschreef de constructen als zonder werkelijke bezieling, maar met enorm veel  power. Soort robot. Waarvoor en hoe die constructen er ingekomen en ingebleven zijn wordt nog onderzocht. Voor mij toch een bewijs dat we niet helemaal van het padje af zijn en het beleefde avontuur uit pure verzinsels bestaat.

Drunvalo zelf heeft nu zijn relaas in twee video’s op YouTube gezet. ze zijn nog gratis te zien, Engelstalig.website ontwerp (1999) door
J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2020, Ria Feskens