HOME | ONLINE BEHANDELINGEN | ENERGETISCHE REMEDIES | BEWUSTWORDINGSKAARTEN | TOPICS | SERENORA SCHRIJFT: | WEBSHOP | AGENDA | TARIEVEN | CURSUS | CONTACT |  

Meld je hier aan voor de volgende gratis mail van Serenora Schrijft:.
voornaam
achternaam
Email
 

 
 
 

Een spirituele reis langs 64 bewustwordingskaarten.

 
Beste Lezer,

"Een mooie reis was het langs de kaarten! Vooral tegen het einde kregen de kaarten steeds meer betekenis". Zo begon de feedback van een deelneemster aan de cursus 'energetisch voelen'. En wat een reis! Lees in dit artikel het reisverslag over een Spiritueel avontuur.

In deze mail van Serenora Schrijft:
  • Waar komen de krachten in de kaarten vandaan?
  • Kosmologie; een tipje van de sluier opgelicht.
  • Het reisverslag langs 64 bewustwordingskaarten.
  • Reacties van de vele deelnemers aan de reis.
juni 2017
nummer 137

Je ontvangt deze mail als gratis abonnee van

Serenora Schrijft:

 
KOMENDE ACTIVITEITEN:
 
HOME | ONLINE BEHANDELINGEN | ENERGETISCHE REMEDIES | BEWUSTWORDINGSKAARTEN | TOPICS | SERENORA SCHRIJFT: | WEBSHOP | AGENDA | TARIEVEN | CURSUS | CONTACT |  

juni: online behandelingen op afspraak. Lees op de website hoe het werkt en de reacties van mensen op deze werkwijze. Misschien is het wel iets voor jou als ondersteuning in je ontwikkeling.

Lezingen: over de kaartenset valt veel te vertellen. De set sluit aan bij spirituele ontwikkeling. Organiseer je bijeenkomsten voor jouw doelgroep en wil je me voor een lezing uitnodigen? Maak dan contact via info@detaalvanhetlicht.com voor vrijblijvende informatie.

ma 4 september gaat de cursus 'energetisch voelen', een reis langs 64 kaarten opnieuw van start. Een intensieve, drie maanden durende training. Kosten 35 euro per maand. Voor meer data agenda.

Te koop:
  • Vanaf 1 mei is de hoogenergetische kaartenset de taal van het Licht voor € 31,75 bij mij te bestellen.
  • De set ligt nu ook in de winkels of is te koop via Bol.com. Wil jij helpen om deze sets te verkopen?  Vraag naar de boekhandelskortingen.
  • Energetische remedies in de homeopathische verdunning D12; om in een hogere energetische trilling te komen en te blijven.

 

Een spirituele reis langs 64 bewustwordingskaarten.

 
Het zal jullie niet zijn ontgaan; ik heb vorig jaar bewustwordingskaarten gemaakt. Het verhaal achter het ontstaan van de kaarten staat op mijn website. Wat zou het effect echter zijn als iemand van alle 64 kaarten bewust (of onbewust) de energie via het voelen zou downloaden? Ook al had ik na het maken van de kaarten via mediums de werking laten beoordelen, wat dit zou doen wist ik zelf ook niet.
 
Ik zocht daarom een groep vrijwillige mediums die het aandurfden om maandenlang elke dag een kaart ter hand te nemen; alle 64 kaarten zijn door hen één voor één in een 'moordend' tempo bekeken, doorvoelt en doorleefd. Via WhatsApp deelden zij hun ervaringen met elkaar en dit waren hun reacties:                       

"Lieve Ria, bedankt dat ik jouw kaarten telkens mocht voelen. Ik heb er veel door mogen ervaren. Door de indrukken die ze mij elke dag gaven is mijn zelfvertrouwen en rust toegenomen".

"Dit is zeker een manier om versneld op ontdekkingsreis te gaan met de kaarten. Ik raakte er op deze manier door geïnspireerd en doordat het dagelijks terugkeerde, groeide ik sneller. Ik heb heel veel gehad aan deze manier van benaderen van de kaarten".


De reacties op de kaarten bleven mij wel verbazen. Dit kon toch niet alleen veroorzaakt zijn door de op de tafel liggende steentjes? Waar kwamen die bijzondere krachten die de kaarten lieten voelen dan vandaan?

Ik 'wist' en voelde wel hoe ik de tafeltjes activeerde, maar om het uit te leggen had ik helderziende collega's nodig die met me meekeken. Zij deelden met mij een stukje Kosmologie om te begrijpen waar de krachten in de kaarten vandaan kwamen:

Tussen ons bewustzijn en het allerhoogste bewustzijn zijn nog hele werelden en vele dimensies aanwezig. Deze werelden hebben een hiërarchische structuur, ingedeeld naar complexheid. Hoe complexer het bewustzijn, hoe dichter het bij de Bron is. Twee derde in het Universum is vrouwelijk (magnetisch). Het andere deel (elektrisch) lijkt meer omdat ze actiever zijn in hun sturing.

Hiërarchie in het Universum:

1.    Engelen (ongevallen geesten).
2.    Verlichte vrije zielen.
3.    Meesteressen en meesters (en Heiligen).
4.    Sterre- en planeetkrachten (planetaire geesten waaronder moeder Aarde)
5.    Goden en Godinnen, rechters van karma.
6.    Geesten, Gidsen, Begeleiders (krachtdieren).
7.    Bewustzijnsgeesten die kunnen denken (mensen).
8.    Levensgeesten zoals een boom.
9.    Elementale geesten zoals in stenen, auto's, computers.

Het allerhoogste bewustzijn de Bron, het 'ALL' en voor veel mensen God, staat aan het hoofd en beïnvloedt de Engelen. Engelen fungeren als boodschappers van de Bron. Zo dringt de Bron via de Engelen door in de hemelse wereld en via de elementen ook door in de wereld van mensen, dieren, planten, metalen, stenen enzovoort. De Engelen sturen op hun beurt niet alleen de planetaire geesten zoals de Zon, de Aarde en de vele andere miljarden planeten en sterren aan, maar ook de Goden en Godinnen. Deze Engelen zijn zo Licht; ze zouden ons, net als de zon, verbranden door hun felheid.

Voor onze beeldvorming; dit zijn dus niet de Engelen die zich aan ons laten zien. De Engelen die wij af en toe mogen zien, zijn meer de verschijningsvormen van Gidsen en Geesten die deze vorm aannemen, waardoor wij een Engel of krachtdier zien. Deze gidsen staan dichter bij ons en helpen meer in praktische zin om een opening te maken naar de Goden en Godinnen.

De Goden en Godinnen staan net als de Engelen tussen de bron en ons in. Goden en Godinnen leiden en testen ons. Waarbij de Goden meer magisch zijn qua daadkrachten en wilskracht dan de Godinnen. Zij werken via denkbeelden, gedachten en praktisch toepasbare energieën zoals voor technologieën.

De Godinnen zijn mystieker, ze laten ons meer voelen, ze lossen ons op in de kosmos zodat we eenheid en 'zijn' kunnen ervaren. Hun kracht leidt ons naar hogere frequenties, emoties en het vloeibare. Er is een bewustzijn van harmonie nodig om met die hoge en soms vloeibare energie te werken, maar daar komt wél een deel van de kracht in die kaarten vandaan. Aldus mijn leraren.

Nu moet je deze informatie niet zien als 'de waarheid', maar onderzoek zelf in hoeverre zij kan leiden in de richting van de waarheid.

Er was nu genoeg moed verzameld om de reis voort te zetten met 'echte' deelnemers. De eerste hobbel was vooral WhatsApp. Alle cursisten waren in het bezit van een moderne mobiel met héél véél Apps, maar de meesten hadden geen idee hoe het werkte. Een profielfoto aanmaken zorgde voor hilarische beelden.

"ohhh, ik begrijp er niets meer van... dank je voor het verwijderen! "                       
"Ik ga ff koken en oh ja de app doet het niet meer op de laptop."


Maar ik moest zelf ook leren hoe het voor hen leesbaar werd:

"Hoi Ria, ik vind het jammer dat de kaart die je gisteravond hebt geplaatst onduidelijk is. Tenminste ik kan hem slecht lezen."

Toen dit eenmaal functioneerde, kwam er iets anders om de hoek kijken, sommige deelnemers reageerden nogal sterk op de kaarten:

"dit was de 2de keer gisteren dat ik last van mijn kaken had".

"Dag Ria, Vandaag doe ik geen kaart, vannacht en nu nog een beetje een hele vervelende pijn in mijn linker hoofdhelft. Volgens de pendel komt het door krt 36. Ook mijn hele achterhoofd is weer heel pijnlijk. Dus even wachten tot dit weer hersteld is".

"Dag Ria, Ik ben benieuwd waarom ik zo onrustig word bij deze kaart. Kan ik dat lezen als zijnde een blokkade die ik nog heb?"


Bij sommige kaarten kwamen er bij een aantal deelnemers emoties vrij:

"ik zit in de bol in het midden. Voel onrust, verdriet, oud zeer in mijn maagstreek. Het mag weg, het dient me niet meer en verdwijnt langzaam. Daarna rust en dankbaarheid. Mooi".

"Pulserend licht komt dichterbij, trekt terug en komt weer dichtbij, ik word er een beetje duizelig van. Dan bouwt er een druk in mijn hoofd op en vervolgens bij keel- en dan hartchakra. Wordt zelfs pijnlijk. Ik adem bewust uit waardoor pijn afneemt, druk blijft".


voor hen heb ik een rescuemeditatie gemaakt.

En andere deelnemers reageerden op elkaar:
 " Ik heb juist moeite met voelen en het omschrijven wat ik voel. Daarom deze cursus om dat te leren, maar wordt daardoor juist weleens ontmoedigd als ik die andere waarnemingen lees".

Uiteindelijk hebben we een prachtige spirituele reis gemaakt, met een bijzonder resultaat.

Reacties van deelnemers:
"ik voel dat er van alles in beweging is. Mijn vraag is nu: in hoeverre ben ik nu objectief aan het voelen want voor mij voelt het als een zuivere genezingsweg'

Hoi Ria,
"Ik vind het nog steeds geweldig, ik verbaas me regelmatig over wat ik zie, herken en voel. Soms kan ik het gevoel niet altijd goed omschrijven en dan komt jouw tekst en dan valt het kwartje. Dus bij mij gaat het goed....vooral kaart 17, in dat gevoel wilde ik wel de hele dag blijven....heerlijk was dat".

"Wat ik wil delen over de cursus is dat ik het verrassend vond/vind dat een kaart sowieso te voelen is, daar had ik geen idee van. Ik was ook verheugd dat ik dat op allerlei manieren mocht voelen (temperatuur, gemoed, sensaties, etc) en dat het heel vaak overeenkwam met jouw uitleg die ik naderhand ontving, fijn om die bevestiging te krijgen. Voor mij betekent dit een groei op het gebied van voelen en ervaren. Dus ik ben er heel blij mee!"

"Een mooie reis was het langs de kaarten! Vooral tegen het einde kregen de kaarten steeds meer betekenis. Erg mooi en leerzaam! Nu ook een betere verbinding met de kaarten, waardoor ze meer effect zullen hebben dan als ik dit zelf had gedaan".

vervolg reacties,

Durf jij nu ook die spirituele reis langs de 64 kaarten te maken? Neem dan gewoon contact met mij op.

Warme groet,

Ria Feskens, Serenora, juni 2017.


Ps er komen steeds meer kaarten bij haha.
Over ons

KvK 20141557
Oisterwijk
T
06 29 34 92 42
E info@serenora.nl - info@detaalvanhetlicht.com
www.serenora.nl - www.detaalvanhetlicht.com
Facebook.

De vorige mail van Serenora Schrijft kun je nog lezen door op de maand te klikken mei 2017
Aanmelden als nieuwe abonnee
voor deze mailings
Mijn gegevens wijzigen
 
 

Help mee om de mailinglijst te vergroten. Stuur de brieven door. Nieuwe abonnees zijn welkom.